Bestratingen
Onze materialen zijn van kwaliteit
De hamer van een echte vakman
Het begint met een goede bodem

Bestratingen

Elk project begint met een stukje advies van de vakman naar de klant. Wat voor straatwerk is het? Waar is het? Aan welke eisen moet het voldoen? Wat is de ondergrond? Kortom, veel informatie die van belang is voor de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring adviseren over de juiste plan van aanpak.

Keramiek

Keramische tegels leggen is specialistisch en nauwkeurig werk. Je wilt nog jarenlang genieten van deze mooie tegels in je tuin en het zou dan ook zonde zijn wanneer de bestrating verzakt of wanneer de tegels niet op een juiste wijze worden gelegd.

Jongsma bestratingen is gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels. Wij adviseren u over de juiste ondergrond en de waterafvoer.

Sierbestrating

Voor het aanleggen van (sier)bestrating bij uw huis of bedrijf is Jongsma bestratingen uit Assen voor u de juiste partij.

Onze mensen hebben de juiste kennis en ervaring om uw ideeën en wensen uit te voeren met de gewenste materialen. Wij maken te allen tijde gebruik van A-kwaliteit materialen en adviseren u graag in de beste prijs/kwaliteit producten.

Herbestrating

Het op kleine of grote schaal (her)bestraten van particuliere of bedrijfsmatige terreinen is mogelijk. Dit kan zowel met oud als nieuw materiaal. Zo nodig leveren wij materialen als zand, stenen en opsluitbanden.

Opritten

Wij weten als geen ander hoe een oprit vakkundig moet worden gelegd. Het gebruik van de soort stenen en het gekozen legverband is medebepalend voor de duur en kwaliteit van de oprit. Hierover adviseren wij u graag.

Materialen

Wij werken nauw samen met stenenleverancier Bestrating.nl. Zij leveren budget bestrating, sierbestrating, siertegels, oud gebakken bestrating, nieuw gebakken bestrating, tuinhaarden en meer van diverse fabrikanten waaronder Excluton, Kijlstra, Gardenlux en Gardeco. Altijd tegen de laagste prijs, en met degelijke service.

" Pas als wij de klantverwachtingen overtreffen, zijn wij tevreden "

Laat uw telefoonnummer achter. Wij bellen u terug.

Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Copyright © 2020 Jongsma Bestratingen. Realisatie: Internetbureau Praes