Projecten

Laat u zich inspireren door onze projecten. Wat mogen we voor u realiseren?
Bosrank Assen

Bosrank Assen

Met trots zijn wij door deze klant wederom benaderd om hun achtertuin verder op te knappen. Deze keer mochten wij een vlonder met composiet planken aanleggen.
Onstahof Assen

Onstahof Assen

Mooie dubbele oprit bestraat aan de Onstahof in Assen
Alkmesschen Assen

Alkmesschen Assen

Aan de Alkmesschen in Assen de achtertuin bestraat met keramische tegels met een rollaag van dikformaten.
Lisztlaan Assen

Lisztlaan Assen

Hier hebben we de complete tuin aangepakt. Naast het straatwerk welke is gelegd met een mooie voeg, hebben we hier ook een tuinhuis geplaatst.
Nije Broek Gieterveen

Nije Broek Gieterveen

Hier zijn we begonnen met het uitwerken van een tuinontwerp passend bij de wensen van de klant. Na goedkeuring van de klant en het uitzoeken van de materialen, was het tijd om het plan uit te voeren. Allereerst is alle bestaande bestrating en beplanting verwijderd en afgevoerd. Nadat het geheel was voorzien van geel zand, kon de opbouw beginnen.

Het geheel is bestraat met een 60x60 gemêleerde grijze tegel. Deze is ingevoegd met een epoxy voegmiddel om onkruid te weren. Nadat het straatwerk was afgerond en de gewenste borderbakken van linea’s waren gerealiseerd, hebben we een trampoline gemonteerd en geplaatst, evenals de glijbaan. Een van de wensen van de klant was een kindvriendelijke tuin. Dat is naar onze mening en die van de klant goed gelukt!

Germondylaan Nooitgedacht

Germondylaan Nooitgedacht

In Nooitgedacht hebben wij weer een strakke tuin opgeleverd! Hier hebben wij de trampoline ingegraven en gemonteerd en onder de trampoline drainagekratten gemonteerd voor een goede afwatering. Tevens hebben wij het gras vernieuwd zodat er van het voorjaar weer volop van genoten kan worden.

Ook hebben wij een deel van de bestrating opnieuw aangelegd. Om het geheel af te maken, hebben wij de bestrating ingevoegd met een epoxyvoeg om onkruid te weten en een strak eindresultaat te creëren.

Diepstroeten Assen

Diepstroeten Assen

Oprit in keperverband bestraat met getrommelde dikformaat in de kleur antraciet. Om het af te maken met een mooie rollaag om de bestrating heen.

Het terras hebben we bestraat met een mooie gecoate 60x60 tegel en gevoegd met een epoxyvoeg voor een strak eindresultaat.

Laat uw telefoonnummer achter. Wij bellen u terug.

Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Copyright © 2020 Jongsma Bestratingen. Realisatie: Internetbureau Praes