Bestratingen
Voor het plaatsen van uw schutting
Voor uw tuinonderhoud
Voor sierlijke tuintegels

Schutting & overkapping

Alles is mogelijk op het gebied van de inrichting van uw tuin. Als het nu gaat om straatwerk of de realisatie van tuinhuizen, overkappingen en schuttingen, wij van Jongsma bestratingen nemen u alles uit handen. Wij streven ernaar dat uw tuin helemaal naar uw wens en altijd van de beste kwaliteit is. Hoe groot of klein uw wensen ook zijn, wij ontzorgen u helemaal.

Overkappingen en tuinhuizen

Een mooie blokhut/tuinhuis is een ware aanvulling op uw tuin. Heerlijk buiten zitten in het voorjaar. Terwijl het buiten al wat kouder wordt, trekt u zich terug in uw blokhut en kunt nog heerlijk lang genieten tot het echt koud wordt. Wij helpen u graag met een ontwerp op maat, waarna uw droom tuinhuis door ons vakkundig zal worden geplaatst.

Schuttingen

Een schutting/erfafscheiding laten plaatsen, is ideaal voor uw privacy. Zo kunt u lekker in de tuin liggen zonder dat u bekeken wordt. Naast privacy is een schutting ook echt mooi als afmaker van uw tuin. Dit kan ook worden gecreëerd door middel van beplanting. Naast het plaatsen van erfafscheidingen, adviseren wij u ook graag in de vele mogelijkheden.

Ontwerp

Naast het ontwerpen van een complete tuin, helpen wij u ook graag met het ontwerp van uw tuinhuis, overkapping of prieel. Op basis van uw wensen, maken wij graag een passend ontwerp en adviseren u graag over materiaalkeuze en indeling.

" Wij creëren tuinen om van te genieten, elke dag van het jaar "

Laat uw telefoonnummer achter. Wij bellen u terug.

Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Copyright © 2020 Jongsma Bestratingen. Realisatie: Internetbureau Praes