Wij zijn Jongsma Bestratingen

Jongsma bestratingen is een kleinschalig bestratingsbedrijf en gespecialiseerd in de particuliere sector. Wij zijn gevestigd in Assen, maar wij leggen ook tuinen aan in de gehele provincie Drenthe en omgeving. Met veel liefde voor het vak en met jarenlange ervaring realiseren onze vakmannen een tuin waarin u zich thuis voelt. Een tuin waar u trots op kunt zijn!

Waar kunnen we u mee helpen?

Flexibel, service en persoonlijk contact

Als kleinschalig bedrijf zijn wij zeer flexibel en daardoor in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een goede service en persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Door jarenlange ervaring zijn wij snel en doeltreffend in het geven van advies op maat voor uw tuin. Ook hebben wij een ontwerpster in dienst die u graag verder helpt met uw ideeën en deze eventueel kan uitwerken in een ontwerp.

Erkend leerbedrijf

Wil je leren voor opperman en/of straatmaker? Volg jij op dit moment de opleiding of ben je van plan deze te gaan volgen? Wij zijn met regelmaat op zoek naar aanpakkers die de wil hebben om het vak eigen te maken binnen een leuk team ervaren vakmannen. Daarom zijn wij sinds 2017 aangemeld als erkend leerbedrijf.

Onder onze leiding kun je de kneepjes van het vak en deze ambacht leren. Interesse in een stageplek, dan wel wil jij re-integreren op de arbeidsmarkt?

Klik hier om je aan te melden of neem telefonisch contact op
via 06-37 46 01 74.

Laat uw telefoonnummer achter. Wij bellen u terug.

Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Copyright © 2020 Jongsma Bestratingen. Realisatie: Internetbureau Praes